ZKV B1-BEP B1

Dinsdag 12 februari hadden we een wedstrijd tegen Zkv. We hadden al een keer tegen ze gespeeld en die hadden we maar met 15-5 gewonnen, vandaag moesten we er veel meer scoren. In de aanval begonnen Jeroen, Jari, Lois en Marit. In de verdediging Jens, Sylvia, Tom en Floortje.

Binnen 3 minuten scoorde Marit de 0-1, maar Zkv scoorde daarna ook meteen de 1-1. Sylvia zat er lekker in deze wedstrijd en scoorde twee keer achterelkaar de 1-2 met een doorloopbal en de 1-3 met een afstandsschot. Wij kregen een strafworp mee die Jari scoorde, 1-4. Zkv scoorde weer, 2-4. Jens had een mooi afstandsschot en Sylvia een doorloopbal, 2-6. Jeroen scoorde de 2-7. Sylvia had een mooie bal voor de korf, 3-8. In het begin begonnen we moeizaam, maar we scoorde daarna achter elkaar door. Tom met een mooi afstandsschot en Jeroen ook een afstandsschot en doorloopbal, 3-11. Tom nog een doorloopbal en Jari scoorde ook nog, 5-13. Sylvia en Jens nog van afstand 5-15. Het was rust en de ruststand was de uitslag van de vorige wedstrijd.

Tom werd gewisseld met Mitchell. Marit scoorde meteen de 5-16. En Jari met een mooi afstandsschot de 5-17. Floortje scoorde met een doorloopbal de 6-18. Jari nog een keer met een schot, 7-19. Sylvia scoorde voor de korf, 7-20. Jari kreeg een strafworp en scoorde die, 9-21. Tom en Esmee kwamen er in voor Jari en Sylvia. Mitchell had mooie rebounds maar werden vaak afgefloten, hij scoorde uiteindelijk de 9-22 en 9-23. Marit nog met een mooie doorloopbal, 9-24. Lois twee keer een mooie doorloopbal en Mitchell met een schotje, 10-27. Lois scoorde nog een mooi afstandsschot en Jens ook, 10-29.

We begonnen goed aan de wedstrijd en we zijn blij met de overwinning. We staan nu op een mooie 6de plek!