BEP 1 en BEP 2

BEP-selectie gescheiden op pad in het nieuwe jaar: TEMPO 2 – BEP 2 & HKV/ONS EIBERNEST 1 – BEP 1
Het wordt een kort verslag in het nieuwe jaar. Allereerst namens de hele selectie de beste wensen voor een gezond en sportief 2018! We zien jullie allemaal bij de nieuwjaarsreceptie toch?

Bep 2 ging naar Tempo, de gedeelde koploper, en kon daar bij winst weer bovenin meedraaien. In de rust leek dat nog te gaan lukken, maar de motor begon halverwege te pruttelen en blies zich op vlak voor het einde van de wedstrijd waarmee de punten achterbleven in Alphen. Na afloop snel de auto in en zij kwamen met de gehele ploeg Bep 1 supporten, die in Den Haag waren.

HKV was de ploeg die onderaan stond samen met ZKV waar wij dan weer van wonnen zo vlak voor de kerst. In de prachtige sporthal waar het publiek altijd lekker hoorbaar is gingen we rond de klok van acht van start. Max had er al snel drie goals in liggen en het stond daarmee 3-3, Thimo en Thalia waren daarna de spelers die met hun kansen de korf wisten te vinden en het ging gelijk op. Vlak voor de rust nam HKV het initiatief en zij gingen met een 12-10 voorsprong de kleedkamers in.

Na rust was het Lonneke die de korf wist te vinden maar het gaatje bleef continu op twee verschil tot aan 19-17. De kansen bij HKV kwamen van alle schijven, waar bij ons de schijven een beetje op leken te zijn. Het werd 22-18 en de tijd tikte maar door. Ondertussen was Verena ingevallen voor Thalia die wat last van haar rug had en Aris had al een doelpuntje meegepikt tijdens zijn korte invalbeurten. Het was nog minder dan drie minuten te spelen en je zou denken dat het dan niet meer kan, maar heel even werd het muisstil in de hal. Robert maakte er drie op een rij en in de slotseconde van de wedstrijd kregen we nog een aanval waarin twee schoten de korf niet wisten te vinden en daarmee was het een gelopen koers.

Geen gelijkspel uit het vuur kunnen slepen en dat maakt het helaas weer spannend onderin. Het definitieve gat had geslagen kunnen worden maar we hebben vandaag als ploeg verzaakt, volgende week tegen het goed draaiende KVS stunten dan?

Volgende week is overigens wederom een uitwedstrijd, dus wij zien jullie vrijdagavond in het clubhuis en anders op mijn verjaardag, 20 januari in de Beuk voor de kraker tegen KVA!

Tot binnenkort, Groetjes Robert