BEP B1-KZ/HILTEX B1

1ste helft De wedstrijd begon niet sterk van onze kant met veel fouten in voorverdedigen waardoor KZ hun eigen spelletje kon spelen. Daardoor begonnen hun ook sterk met meteen 3 goals waardoor het 0-3 stond. Na een score van Luke uit een rebound stond het 1-3. We bleven fouten maken met voorverdedigen waardoor KZ op een ruime voorsprong kwam 1-7.

Na een Time-Out werden we wel iets scherper maar konden we niet echt aansluiten. Lotte haar schot draaide eerst uit de korf maar haar schot daarna was wel raak. 2-7 KZ scoorde ook mee dus werd het weer 6 verschil. 2-8 Luke scoorde nog een afstand schot waardoor het 3-8 werd maar we konden verdedigend maar geen grip krijgen en KZ scoorde weer 2 keer. 3-10 Mitchell maakte ook nog een strafworp 4-10. 4-11 Luke was lekker op schot en scoorde weer 5-11 maar toch lieten we ze weer 2 keer scoren 5-13. Luke scoorde nog een keer en het werd nog 6-14 voor rust.

2de helft De tweede helft begonnen we sterker maar de kansen gingen er maar niet in waardoor KZ weer kon scoren 6-17. Luke hielp ons nog met een goal 7-17. KZ bleef door scoren waardoor het gat te groot werd om goed te maken 7-20. Luke maakte ook nog een strafworp 8-20. De 9-21 werd gemaakt door Floortje. Lotte was van vak gewisseld met Loïs om nog wat te proberen. Na een mooie aanval scoorde Lotte de 10-22. KZ maakte nog heel veel goals waardoor het gat echt te groot werd 10-27. Na een mooie goal van Floortje werd het nog 11-27 maar KZ haalde de 30 toch na een goal van Lotte 12-30. Luke was lekker op schot deze wedstrijd en ook op het laatst legde hij er nog eentje in. 13-30 was de uitslag.

Deze uitslag was echt onnodig want we begonnen veel te zwak en we moeten ons nu weer gaan focussen op de volgende wedstrijd. Groetjes, Jari Leemhuis