BEP B3-RAPID B2

We begonnen de eerste wedstrijd na de kerstvakantie thuis in de Beuk met in de aanval Jessy, Jasper, Louise en Belana en in de verdediging Monique, Esmee, Luca en Lucas. De wedstrijd begon goed. Jesse scoort met een mooi afstandsschot de 1-0. Helaas krijgt de tegenstander daarna ook een kans om te scoren 1-1. Vervolgens krijgt Monique een strafworp die ze er netjes inlegt 2-1. De tegenstander scoort weer 2-2. Dan vangt Louise een bal af, draait zich om en scoort 3-2. Inmiddels is Belana gewisseld voor Dominique. Dominique maakt de 4-2. Rapid maakt 4-3. Luca scoort van onder de korf, 5-3. Dan scoren Jessy en Dominique allebei met een afstandsschot. Het is 7-3. Rapid maakt 7-4. Luca staat op grote afstand en terwijl de coach zegt “niet zover” scoort hij de 8-4. Hiermee gaan we rust in.

Na de rust gaan we goed verder waar we gebleven waren. Dominique vangt de bal, draait om haar tegenstander heen en het is 9-4. Dan scoort Dominique nog een keer 104. Vervolgens maakt Lucas een doorloopbal, 11-4. Belana maakt de 12-4 voor BEP. Rapid krijgt weer een kans om te scoren. Het is nu 12-5. Monique en Luca scoren beide nog een keer waardoor de eindstand 14-5 is. De punten zijn voor ons.

Goede wedstrijd BEP!
Met vriendelijke groet Annouska van Gemen