DSO D1-BEP D3

Deze zaterdag de wedstrijd tegen DSO D1, de huidige nummer 2 op basis van het aantal verliespunten. Het is dus een belangrijke wedstrijd, alle ingrediënten voor een spannende strijd zijn aanwezig. Helaas moeten ze het zonder Jens doen. Hij is naar de D2 gegaan. Veel succes Jens !

Na de toss met aanvoerder Krista gaat de wedstrijd van start. Het is gelijk duidelijk dat dit een lastige en spannende wedstrijd gaat worden. Er wordt door beide ploegen goed verdedigd en er zijn nauwelijks scoringskansen. Pas na 22 minuten (!) wordt het eerste doelpunt gescoord, een doorloopbal van Sam met in de aangeef Krista. 0-1 is tevens de ruststand. Na rust vertoont de wedstrijd in het begin hetzelfde beeld: goede verdediging en geen doelpunten. Maar na 10 minuten komt DSO op gelijke hoogte.

In de aanval van BEP die hierop volgt, scoort Lieske gelijk de 1-2 met een afstandsschot. In de slotfase, de laatste 5-6 minuten, wordt er opeens wel veel gescoord. DSO draait de wedstrijd om en scoort vlotjes de 2-2 en 3-2. BEP recht zijn rug en het is Christiaan die ze weer op voorsprong zet door de 3-3 en 3-4 te maken. In de laatste twee minuten maakt DSO nog 2 discutabele doelpunten, waardoor de eindstand 5-4 is.

Helaas is er verloren en zijn er bij BEP verdrietige gezichten te zien. Maar kom op D3, er is nog niets verloren, jullie zijn nog volledig in de race om het kampioenschap. Zet hem op !!