HBC 3-BEP 5

Vandaag op naar Heemskerk. Mooi weer maar koud maar daar heb je in de auto en de zaal geen last van. Peter is het jaar goed begonnen. Hij was op tijd in de Beuk bij verzamelen terwijl hij zelfs nog zijn twee jongens ergens onder moest brengen. Top Peter, hou het vast.

Wij zijn net terug van de wedstrijd dus snel maar een verslag want het zal me toch niet gebeuren dat Peter ook ineens het krantje klokslag 20.00 de lucht in gooit. Marcha deed nog even niet mee maar Marieke en Danielle waren zo vriendelijk om mee te gaan en te spelen. Bedankt!! Op tijd aanwezig, met z’n allen warm gelopen, op tijd de opstelling bekend gemaakt en voor de wedstrijd aktief rond de paal met een bal, wat kan er nog mis gaan? Nou van alles maar dat is deze keer niet gebeurd. Het is een leuke wedstrijd, met aardige scheidsrechter die deze keer minder fouten heeft gemaakt als wij zelf. De rust gaan we in met een stand van 4 – 9.

Voor ons al heel wat, het aantal doelpunten. Dat nu doorzetten want dat is toch wel de valkuil van het 5e, te weinig scoren. Tot onze grote verbazing scoren we ook in de tweede helft ook nog negen keer waaronder heel leuke acties waar een doelpunt uit komt. en de tegenstander 7. Tja dat maakt de eindstand 11 – 18.

Tevreden beginnen we de derde helft en op naar volgende week. Helaas gaan Arnout en Marcha op de lange latten dus zullen ze de wedstrijd missen maar we doen ons best. Veel plezier in de sneeuw.
Groetjes BEP 5