KZ/HILTEX D1–BEP D1

Aan het einde van de Kerstvakantie spelen we een uitwedstrijd tegen KZ. We weten dat ze goed zijn maar wij willen natuurlijk ook wat punten maken. Johan is er niet en daarom coacht Mirjam vandaag naast Inge. Omdat Roan nog even van zijn vakantie geniet, zijn Sjors en Kai mee om ons te versterken. Vol goede moed beginnen we.

KZ krijgt een strafworp mee en scoort de openingspunt. Het duurt dan even voordat er weer wordt gescoord, we kunnen nog meekomen met KZ. Daarna maakt Yara een mooie doorloop en staat het 2-1. Helaas lukt het daarna niet om goed in het spel te komen en zo gaan we met 8-1 de rust in. Hier volgt een stevige peptalk door de coaches. We gaan alsnog proberen om in de tweede helft wat punten te maken. Maar we zitten met ons hoofd nog teveel in de vakantiesfeer want we komen niet goed in het spel en zo eindigt de wedstrijd teleurstellend in 15-1.

We hadden veel beter kunnen spelen vandaag maar het is helaas niet gelukt. Deze week gaan we goed trainen en dan volgende week proberen te winnen tegen middenmoter Tempo. Sjors en Kai, bedankt voor het meespelen!
Groetjes, Fabian