OKV B1-BEP B2

Na alle kerstdiners, oliebollen en “champagne” mogen we het nieuwe jaar weer beginnen tegen OKV B1. Na nog een klein opwarmronde op gezag van onze coaches buiten over de parkeerplaats zijn we er klaar voor en hebben we er zin in.

In de aanval Amber, Eline, Jeroen en ik en in de verdediging Alexander, Ivar, Pauline en Isabella. De wedstrijd komt langzaam op gang en scoren is voor beide partijen lastig. Gelukkig maakt Amber na 8 minuten met een halve doorloopbal de 0-1. Daarna begint het festijn van de gemiste kansen en ballen die van de korf af rollen. We zijn een stuk sterker maar de bal wil er niet in. In de 22e minuut maakt OKV dan toch de 1-1. R..U…S….T…..

De 2e helft komt Britt erin voor Eline en Bart T voor Alexander. De toespraak in de kleedkamer heeft geholpen en al snel maakt Pauline de 1-2. Toch komt OKV weer langszij en laten we ons opnieuw in slaap sukkelen zodat we na 9 minuten in de 2e helft met 4-2 achterstaan. Gelukkig schudden we alle feestdagen, oliebollen, enz. op tijd van ons af en beginnen we te korfballen. In 10 minuten is de zaak recht getrokken en via Isabella (strafworp), Bart T (afstandsschot) 2x Jeroen (doorloopbal en schot) en een heel stel net niet ballen staan we voor met 4-6. OKV komt nog een keer terug tot 5-6. Maar in de laatste minuut gaat het schot van BartT ervoor de zekerheid nog een keer erin.

De eerste punten voor 2018 zijn binnen en na weer wat extra trainen krijgen we de snelheid ook wel weer te pakken.