ZKV D1-BEP D2

(Zaterdag 23 december 2017) Vol enthousiasme spelen we de laatste wedstrijd van het jaar. Helaas komen we binnen enkele minuten op achterstand; 1-0. Zowel bij BEP als bij ZKV gaan er veel ballen mis. Dan scoort Kai een prachtig punt van behoorlijke afstand; 1-1 Gelijk weer op achterstand als ZKV door een snelle rebound scoort. Meerdere ballen worden onderschept door ZKV, dus veel balverlies.

De rust in met 2-1 achter, maar we geven nog niet op, het kan zeker nog! Tygo start met een geweldig afstandsschot en maakt er 2-2 van. Daarna komt Sara in actie met een poging van behoorlijke afstand, welke ook mooi wordt beloond; 2-3. Onder de paal gescoord door Lotte 2-4. Helaas wel meteen weer afgestraft door ZKV; 3-4 en daarop met een doorloopbal 4-4. Jayden maakt dan snel de 4-5. Sjors scoort vervolgens een mooi punt, maar de scheidsrechter keurt (onterecht) af. ZKV komt terug tot 5-5. Het is spannend en gaat gelijk op. Maar met de volgende aanval maakt Jayden meteen weer de 5-6. BEP lijkt wel steeds meer een achterstand te hebben vanwege beslissingen van de scheidsrechter, welke niet neutraal in de wedstrijd zit. Maar we laten ons niet kennen en blijven strijden.

In/tijdens/na de laatste seconde valt dan toch nog de 6-6. Lastig te zien of er binnen reguliere speeltijd gescoord is, omdat de tijd op het scorebord de laatste minuut niet zichtbaar was.

Een beetje met een kater naar huis, gezien de vele benadeelde acties van de scheidsrechter, maar we hebben gestreden voor ieder punt. Thuis laten we ze volgend jaar een poepie ruiken 😉 Tygo bedankt voor het invallen en je aandeel met het mooie punt! Voor iedereen hele fijne feestdagen en natuurlijk een gezellig en sportief 2018! Jayden den Hartog