BEP C2-ADOS C1

 De wedstrijd begon minder goed want we stonden al gauw achter met 0-1 helaas. En ja hoor ados scoorde nog een doelpunt 0-2. Maar dat vond Marit niet leuk dus maakte er 12 van de moed kwam weer een beetje terug maar toen scoorde ados weer 1-3 helaas. Na een tijdje te staan verdedigen en aanvallen scoorde Annabella 2-3 lekker. Maar jammer genoeg kwam ados aan het eind van de eerste helft weer terug 2-4.

Na een goede peptalk van de coach ging we er weer tegen aan. Maar helaas ados scoorde weer 2-5. Toen begon de peptalk te werken want toen gingen de doelpunten achter erlkaar eerst Tessa 3-5 toen Annabella 4-5 en als laatste maakte Amr het nog af met de 5-5. Jammer genoeg gingen we daardoor slechter verdedigen en stonden we weer achter 5-6 en nog een 5-7. Maar daar maakte Marlou weer verandering in en scoorde de 6-7. Zo bleef het een tijdje en toen begonnen we moe te worden en dat merkte we meteen want we kregen weer doelpunten tegen want de eind uitslag was 6-11.

Jammer dat we de eerste wedstrijd van het jaar verloren hebben helaas. Maar ik weet zeker dat we volgende week winnen.

Gr.Kyan