Rapid E1-BEP E1

Rapid E1 – BEP E1
Nadat we vorige week echt super goed hadden gespeeld tegen WWSV E1, de oplettende lezertjes weten dat we gewonnen hadden met 21-6, mochten we deze week aantreden tegen Rapid E1. De eerste wedstrijd tegen Rapid hebben we in de laatste minuut verloren met één doelpunt verschil, dus we waren zeer scherp om vandaag de punten mee te nemen naar Purmerend. De scoreverloop ging gelijk op. Na 10 minuten stonden we met 2-3 voor door mooie doelpunten van Jinte en Tygo. Ook de tweede 10 minuten werd er volop gescoord. Door 3 doelpunten van Maurits en 1 van Lieke stond het met de rust 8-7 voor Rapid.

Na de rust gingen we goed door. De ouders zagen een super spannende wedstrijd. We wisten weer twee keer te scoren. Een mooie doorloop van Tygo en een afstandsschot van Sofie, 10-9. In de laatste 10 minuten kwamen we snel op 10-10 door een afstandsschot van Lieke. De spanning was om te snijden! Rapid kwam op 11-10. Door goed samenspel en hard werken kwamen we door een doorloopbal van Lieke op 1111.

Helaas wist Rapid nog een keer te scoren en verloren we wederom met één doelpunt verschil. De strafworpen werden echt super goed genomen. We wisten deze met 3-9 te winnen. De oplettende rekenaartjes beseffen dat we er maar drie hebben gemist. Echt een topprestatie!!

Ondanks dat we de wedstrijd hebben verloren waren de coaches echt heel trots op het team. Er werd door alle kinderen hard gewerkt en goed gespeeld!

Volgende week spelen we uit om 10.00 uur bij ZKC ’31 in Zaandam. De vorige wedstrijd hebben we gelijk gespeeld. Zal het de E1 lukken om ditmaal te winnen? U bent uiteraard van harte welkom ons aan te moedigen. Bij voldoende aanmeldingen om onze toppers aan te moedigen zal er mogelijk één of meerdere bussen rijden! U kan zich aanstaande vrijdag opgeven voor de bus tijdens de training van onze toppers. Maken we er net zo’n laatste training van als bij Ajax voor de klassieker?? Namens de heer Balk van sportcafé De Beuk moeten wij u mededelen dat het niet is toegestaan om vuurwerk af te steken in De Beuk!!

Twee trotse coaches.