BEP B1-TOP B1

Lotte kon vandaag niet meespelen, zij moest met de A1 meedoen. Jacky viel voor haar in. De eerste aanval Jari, Mitchell, Floortje en Loïs, Eerst verdediging Luke, Tom, Sylvia en Jacky We begonnen iets eerder dan gepland.

Al snel maakte Top 0-1. Jari kreeg een stip mee die Mitchell scoort 1-1. Helaas kreeg ons vak snel twee doelpunten om zijn oren en stond het 1-3 voor Top. We krijgen een vrije bal mee die Jari mooi maakt 2-3. Het is alleen jammer al wij er 1 maken dat Top er dan meteen 2 maakt 2-4 en dan ook nog 2-5. Tom maakt 3-5 en Mitchell met een mooi schot achter de kof 4-5. Jari 5-5 maar jammer genoeg maakt Top 5-6 en dan staat het heel snel 5-9. Luke maakt een mooie actie en krijgt een strafworp mee die hij scoort 6-9. Maar dan lukt het bij ons niet meer en bij Top lukt alles en gaan we de rust in met 6-16.

Na de rust komt Jens erin voor Tom, 6 minuten wordt er niet gescoord maar dan komt Jens met een doorloopbal 7-16. Dan staat het weer snel 7-19. Luke maakt achter de korf 8-19, Top volgt meteen met 8-20. Esmée komt erin voor Jacky, die met haar eigen team uit moet spelen. Snel loopt Top uit naar 8-25, Floortje maakt met een schot 9-25.

Het wordt erg saai maar Top loopt verder uit naar 9-30. Sem en Marit komen nog eventjes in het veld. Marit maakt nog een doorloopbal waarbij de stand op 10-32 komt en Jens maakt onze laatste doelpunt en dan is het 11-33 en dat is ook de eindstand. Jammer dat we 4 strafworpen gemist hebben.

Ik wil Jacky, Esmée, Marit, Jens en Sem bedanken voor het reserve staan/ meespelen. Dit was geen goede wedstrijd van ons, maar ik hoop dat we volgende week uit tegen Achilles weer gaan knallen. Groetjes Loïs