Ploeg van de Week: Team E2

Ploeg van de Week, bij de wedstrijd BEP 1 – Achilles 1, is de E2. Het team bestaat uit: Anne Lijesen, Do Bakker, Iris Mulder, Lenny Woud, Ruben Muis, Bjorn Gruijs en Daan Plankman. De trainer/coach is Edwin Gruijs. Wanneer BEP 1 thuis speelt (zaterdag 3 februari om 19.25 uur) willen wij onze jongste jeugd mee laten oplopen met spelers en speelsters van ons vlaggenschip. 

Zowel BEP 1 als de ploeg van de week worden dan voorgesteld aan het publiek. Natuurlijk gaan we BEP 1 heel hard aanmoedigen tijdens hun wedstrijd.  

Wij vragen aan de ploeg van de week om 17:45 uur aanwezig te zijn en je te melden bij Melanie of Marcha. Jullie worden voorgesteld en gaan op de foto met BEP 1. En misschien kunnen er een paar handtekeningen gescoord worden. We gaan natuurlijk ook BEP 1 en BEP 2 aanmoedigen. Trek je clubtenue en zaalschoenen aan.

Ook u als ouder bent van harte welkom om deze wedstrijden te komen bekijken, uiteraard zonder entreegeld te betalen.