Achilles B1-BEP B1

Aanval: Mitchell, Jari, Floortje en Esmee ( Lois geblesseerd) Verdediging: Luke, Tom, Lotte en Sylvia. De shirtjestas waren we vergeten, dus speelden we in het oranje. De wedstrijd begon met een aanval van Achilles waar meteen uit werd gescoord, kort daarna scoorde Mitchell de gelijkmaker. Achilles scoorde er twee vlak achter elkaar 3-1. Het schot van Jari was heel mooi net binnen het schotkloksignaal, Mitchell weer de gelijkmaker 3-3. Tom met een heel mooi afstandsschot 3-4. Achilles kwam weer terug en maakte er twee vlak achter elkaar, 5-4. Met nog 7 minuten te spelen, vroegen Casper en Erik een time-out aan. En nog even voor de pauze maakt Achilles de 9-4, we gaan de rust in.

Na de rust maakt Achilles 10-4, we kregen een strafworp die Tom er goed in legde, 10-5. Zowel Tom als Mitchell maakten een doelpunt, 10-7. Achilles maakte nog de 11-7 en de 12-7. Lotte veroorzaakte een vrijebal die ze er zelf in schoot, 12-8. We kwamen weer een beetje terug, maar daar reageerde Achilles op, en schoten er 5 kort achter elkaar in, 17-8. Met nog 12 minuten op de klok werd Esmee gewisseld voor Jacky.

Na een aantal slechte plaatsingsfouten van ons, kreeg Achilles weer een aanvalskans waar de 18-8 uit kwam. Tom weer een strafworp die hij er ook weer in legde, 18-9. Achilles maakte er weer twee, 20-9. Jari nog met een afstandsschot, 20-10. Het liep nog even uit tot de 2310, maar met nog een paar seconden op de klok, scoorde Jari nog even, 23-11.

Volgende week gaan we tegen de Meervogels knallen! Bart en Jens bedankt voor het meegaan, Esmee en Jacky bedankt voor het meedoen!
Floortje