BEP 5-Blauw Wit 7

DE WEDSTRIJD VAN PIETER VAN EE TEGEN DE REST. Afgelopen zondag was het dan zover, een topwedstrijd gefloten door Pieter van Ee. Het inlopen begon al goed. Wij vroegen ons af waarom onze scheids zo scheef liep. Kwam dit door de zware wedstrijd die hij gisteren had gespeeld, maar nee het kwam omdat er nog een flesje Amstel in zijn rechter broekzak zat.

Na het influiten was het als gewoon weer een zooitje met heel veel kansen en wederom maar 3 doelpunten in de rust. Hier werd natuurlijk alleen maar gesproken over de snert die wij na de wedstrijd gingen eten. Pieter daarentegen was de hal uit gevlucht om snel even een pakje sigaretten op te roken. Je staat tenslotte niet iedere dag toppers te fluiten. Ik zal ze even voorstellen: Martin, aanvoerder, vraagt zich altijd af of er WiFi is. Oscar doet aan ren je rot, Edwin speelt graag met Peter, Peter speelt het liefst met Edwin, Arnout altijd ziek en misselijk, Ans moet een nieuw rokje, Mirjam is niet scherp te krijgen, Francisca had dat al door en ging in het vak zonder Edwin en Peter.

En Marcha, die vindt er geen gal aan. Gezien onze resultaten zijn wij niet onopgemerkt gebleven bij de TC en worden wij regelmatig in de gaten gehouden voor eventuele aanvulling voor de selectie. Dus Piet pas maar op. Deze mensen gaan er wederom voor zorgen dat de vereniging weer flink in de buidel moet tasten om wederom een feest te geven voor de kampioenen. Dit zal weer samen gaan met Bep 6 en Bep 7.

Nog even terug naar de pot, de achterstand wordt even omgeruild voor voorsprong en dankzij Pieter weten wij toch te winnen. Isabella, Ilona bedankt voor jullie inzet en de snert was fantastisch . Tenslotte nog een tip voor Pieter: volgende keer aan beide zijden een flesje bier! Pieter hartstikke bedankt voor het fluiten.

Groetjes van BEP 5