BEP E1-KZ Hiltex E1

Een koude zaterdagochtend in de Beuk. BEP E1 maakt zich op om tegen het goede team van KZ Hiltex te spelen. We beginnen, en hoe! Wat een drive en felheid. Deze teams zijn aan elkaar gewaagd. Dat zie je en merk je aan alles. Lieke start meteen met 3 pogingen op de korf. En ik zie dat er flink getraind is op doorloopballen.

Echt goede pogingen die door onze coaches aangemoedigd worden, en geregiseerd vanaf de kant. 1-0 Jens mooi schot. Al gauw 1-1. 2-1 Lieke met een goede doorloopbal. Jens kort daarna al 3-1. Mooi afstand schot Lieke 4-1. Tjeemig wat wordt er fel gespeeld goed hoor! Het spel gaat gelijk op. 4-2, punt voor Hiltex. Mooi afstandshot Tygo en Jinte probeert de doorloopballen nog es. Dan een afstandschot van Jinte 5-2. Lieke nog es 6-2! KZ nu op scherp en 6-3, maar Jens na vele schoten 7-3. KZ Hiltex komt nu terug, en ons zelfs voorbij tot 7-8. Er wordt echt keihard gevochten en ik zit echt op t puntje van de bank.

Maurits zoekt openingen en zorgt voor goede combinaties. Sofie maakt 8-8. KZ 8-9! Tjeemig wat wordt er gevochten! Maurits 9-9! Er volgen vele afstandschoten van BEP door Tygo en Maurits. Wat zijn we dichtbij… 9-10 KZ. Maurits 10-10! Nog 40 seconden!! Kak…. 10-11.

Onverdiend voor BEP. Echt, wat hebben onze helden geknokt.
Roger Terwisscha van Scheltinga