BEP E2-WWSV E2

De wedstrijd kwam wat aarzelend op gang maar het was Bjorn die onze kanjers op voorsprong bracht 1-0. Wwsv maakte in de vierde minuut gelijk waarna Bjorn 2-1 maakte. De tegenstander gaf niet op en bracht de stand weer op 2-2 en daarna op 2-3. Het tweede kwart begon goed want Do scoorde gelijk 3-3 maar weer kwam WWSV weer op voorsprong 3-4. Na een goede aanval was het Daan die de stand weer gelijk trok 4-4. WWSV was een taaie tegen stander want gelijk scoorde zij 4-5. Do bracht de E3 weer op gelijke hoogte de 5-5 in het mandje waarna WWSV weer op voorsprong kwam 5-6. Natuurlijk gaven onze kanjers niet op en scoorde 6-6. Wwsv bracht de score op6-7 er daarna op 6-8 waardoor we met een achterstand de rust in gingen.

In het begin van het derde kwart was ik even de tel kwijt maar stond het in plotseling 7-8 waarna WWSV al gauw uitliep naar 7-11. Gelukkig wisten Bjorn Anne en Daan de stand voor het einde van het derde kwart op 1011 te brengen zodat we met een kleine achterstand en een tactische bespreking aan het vierde kwart konden beginnen.

Het vierde kwart gaven onze kanjers weinig meer weg en gunde WWSV niet veel balbezit. Door het scorend vermogen van Do (1 keer), Bjorn (2 keer ) en Daan (3 keer) en de aanmoedigingen van de rest langs de kant walste de E2 over WWSV heen en wonnen ze uiteindelijk met 16-12, en zijn ze weer een stapje dichterbij misschien wel het kampioenschap.

S ’avonds mocht de E2 meelopen met het eerste van Bep en hebben ze genoten van alle aandacht.