Pernix D1-BEP D1

PERNIX LEIDEN D1 – BEP D1
We gaan naar Leiden om tegen Pernix te spelen. Een spannende pot, want we zijn ongeveer even sterk. Al snel krijgen we een strafworp tegen 1-0. Daarna heeft Ramon een heel mooi afstandsschot 1-1. En Fabian maakt met een doorloopbal 1-2. Yara volgt met een afstandsschot 1-3. BEP onderschept de ballen goed. Rosa volgt met een mooie doorloopbal 1-4. Dan tegenpunten 2-4 en 3-4. Yara maakt met een vrije worp 3-5. Daarna Pernix twee vrije worpen, 1 mis en 1 raak: 4-5. De vrije worp van Ramon is net mis. Pernix krijgt veel kansen, en maakt 5-5. Vrije worp Yara, net mis. Pernix maakt 6-5. Door een mooie doorloopbal van Yara 6-6. Tegengoal 6-7. Roan een goede doorloopbal 7-7. Met een gelijke stand PAUZE.

Na de pauze starten we met een vreemde tegengoal 8-7. Jens heeft een mooie afvang en scoort 8-8. Ramon een topschot 8-9. Mooie aanvallen van BEP. Pernix maakt een afstandschot 9-9. Pernix krijgt een vrije worp 10-9. Nog een vrije worp voor Pernix 11-9 en daarna 12-9. Isis erin voor Lynn. Isis maakt een mooie doorloopbal 12-10. Daarna scoort Pernix 5x 16-10.

Gelukkig maakt Yara met een vrije worp 16-11. Jens komt erin voor Ramon. Luuk maakt een mooie doorloopbal, net mis. Rosalie mooi afstandsschot, net mis. Pernix scoort 17-11. Roan valt, maar gaat weer door. Sterke verdediging van Fabian. Sterke wedstrijd gespeeld, helaas niet gewonnen.

Met veel dank voor de correspondent ter plaatse. Groetjes Rosalie