Spreekbeurt of werkstuk maken?

Dat kan! En korfbal is een heel leuk en boeiend onderwerp om een spreekbeurt over te houden of een werkstuk over te maken. Als je een spreekbeurt of werkstuk over korfbal wilt maken, kan je hier op de website heel veel informatie vinden. En we hebben ook nog een paar tips om van je spreekbeurt of werkstuk een succes te maken.

Tip 1
Als je een spreekbeurt houdt en alleen maar staat te praten, wordt het al snel een beetje saai. Vraag daarom de vereniging of je een paar dingen mee mag nemen die bij korfbal horen. Het is natuurlijk helemaal geweldig als je een mand en een bal mee naar school kan nemen. Misschien is er een keer een beker gewonnen die je mag laten zien of heeft de vereniging een informatiefolder die je uit kunt delen. En misschien mag je je klas wel een keer uitnodigen voor je training.

Tip 2
Wat heb je zelf? Laat bijvoorbeeld je clubkostuum zien en de schoenen waar je op speelt. Laat een foto zien van je team en misschien heb je wel een medaille gewonnen die je mee kunt nemen.

Informatie
Via onderstaand adres kan je meer lezen over alles wat met korfbal te maken heeft:
– de geschiedenis van korfbal
– het korfbalspel
– de spelregels
– korfbal in Nederland: de Korfbal League
– korfbal internationaal: het Nederlands team
– leuke weetjes (document)
– foto’s Nederlands team
– fotogalerij
– filmpjes

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan, voor alle informatie op: http://www.knkv.nl/knkv-corporate/jeugd/spreekbeurt-of-werkstukpakket/

Veel succes!