Meervogles C1-BEP C1

Wij moesten zaterdag tegen de Meervogels spelen. Thuis hadden we in de laatste minuut verloren en wilden dus deze wedstrijd winnen! Maar al heel snel werd het 1-0 en 2-0. Toen kregen we een strafworp mee, die scoorde Jim 2-1 en Sem maakte een afstandsschot 2-2 maar meervogels maakte er 3,4,5 en 6-2 van afstand toen scoorde Mijntje na een mooie actie van Esmée 6-3 meervogels scoorde weer een afstandsschot 7-3. Jim maakte een strafworp 7-4. Sem maakte nog een afstandsschot 7-5. Rust.

Na de rust scoorde Esmée een doorloopbal 7-6, helaas scoorde meervogels de 8-6. Marit maakte nog een doorloopbal 8-7. Deze stand bleef 18 minuten op het scorebord staan. Eindelijk scoorde Jim door een strafworp maar die werd afgekeurd. Meervogels miste hun strafworp, maar scoorde een doorloop bal 9-7 en Esmée maakte als laatste een doorloopbal. Het was een spannende wedstrijd en we hebben helaas verloren.

In de tweede helft hebben we het 18 minuten dichtgehouden maar ook niet gescoord dus dat is jammer, maar volgende keer op het veld proberen we het weer ! Jeroen bedankt voor het invallen en Marlou bedankt voor het reserve zitten.
Groetjes Mijntje