BEP 7 – Sporting West 4

BEP 7 de eerste kampioen in de ‘Beuk’ (en een van de laatsten in de ‘Beukenkamp’. Het was een mooi seizoen. Vol goede moed begonnen wij dit seizoen met trainen onder de bezielende leiding van Gert-Jan Waterhout. We weten allemaal dat er na een paar weken de klad in komt, maar met minimaal een vast groepje van vier waren wij er tocht elke week! Van een overwinning bij OKV en Sporting West en een zwaarbevochten overwinning bij KZ konden wij ons weer op maken voor een nieuw kampioenschap. Niets bleek minder waar, want bij het laag geklasseerde Cresendo werden er kostbare punten verloren. BEP 7 kreeg al last van kampioenenkoorts. Het zat er wel in, maar lang niet iedere wedstrijd kwam het eruit. Maar met dikke inzet en bovenal plezier, bleken wij tot heel veel moois in staat. Zoveel moois, dat zelfs in het weekend dat wij vrij waren onze directe concurrent (KZ) punten liet liggen en wij zelfs kampioen werden! De zoveelste voor ons op rij.

En dan vandaag, 18 februari 2018. We begonnen vol goede moed! We waren er allen op gebrand om de punten in huis te houden om zo een dubbeldik feestje te kunnen vieren! Dit waren wij ook zeker verplicht aan al de supporters die er vandaag waren. Helaas stopte het feest voor mij na twee minuten door een zweepslag. Maar mijn lieve teamgenoten maakten er een waar spektakel van. We kwamen achter, kwamen gelijk en gingen er over heen zoals het een echte kampioen betaamt.

Jullie zijn toppers met zoveel doorzettingsvermogen! Na 60 minuten, tegen Sporting West 4 stond er een uitslag van 16-14 op het scorebord en kon het feest losbarsten. Na een mooie speech van Altina en Jan, een applaus van al onze supporters (en dat waren er echt heel erg veel, dank daarvoor!) en de befaamde ‘Slot-bos’ kon het feest losbarsten. Een paar biertjes later, vroegen wij ons af of wij misschien ook een fles champagne bij Usain Bolt konden lospeuteren, dus een mooie foto is via twitter verstuurd aan hem. Wij wachten op de fles. Van het vervolg houden wij u zeker op de hoogte.

Ook willen wij alle scheidsrechters bedanken die ons dit seizoen gefloten hebben. Zonder jullie waren wij zeker geen kampioen geworden! Ook alle mensen die zaaldiensten hebben gedraaid en alle reserves. Dank!

Ik hoorde in de wandelgangen al dat we allemaal nog een jaar doorgaan, dus ik ga ervan uit dat dit zeker niet het laatste kampioenschap van ons was. Het was mij een waar genoegen en zie je jullie graag allemaal volgend jaar op de tribune voor het team dat als een van de laatste in de Beukenkamp en als eerste kampioen werd in de Beuk!

Namens BEP 7, Isabella Alfieri