BEP C1 – Groen Geel C1

BEP C1 had een moeilijke wedstrijd tegen Groen Geel C1. De coaches waren er niet, gelukkig konden Seger en Johan invallen als coaches. De wedstrijd begon niet erg goed. Groen Geel kwam snel voor met 0-1. Niet lang erna scoorde Jens een doorloopbal en maakte de 1-1. Na de vakwissel kreeg BEP een strafworp mee die Jim er mooi inlegde 2-1. BEP maakte ook een overtreding op Groen Geel waar ze een vrijebal uitkregen die er mooi in ging 2-2. Niet lang na de vakwissel kreeg Timo een mooie bal aangespeeld die hij er goed inschoot 3-2. Jens kreeg een mooie doorloopbal aangespeeld die hij er daarna ingooide 4-2. Na de vakwissel schoot Sem er een mooi afstandsschot in 5-2. Groen Geel liet BEP niet ervandoor gaan met de doelpunten en maakte met een doorloopbal de 5-3. BEP ging toch weer door met scoren en uit een goede aanval kwam de 6-3 uit een afstandsschot van Jens. Groen Geel blijft toch nog bij BEP in de buurt en scoorde van afstand de 6-4. En niet lang daarna kwam ook nog de 6-5 van Groen Geel.

BEP liet de voorsprong staan en uit een vrijebal scoorde Sem de 7-5. Groen Geel kwam terug en toen kwamen ze echt tot scoren de 7-6, 7-7 en de 7-8 kwamen na elkaar en het spel va BEP zakte allemaal een beetje in. BEP liet zich niet kennen, Marit maakte een mooi afstandsschot en daar kwam de 8-8 uit en kwam BEP weer gelijk. Niet lang daarna kwam BEP weer voor door een afstandsschot van Jens 9-8. BEP maakte goed gebruik van een overtreding van Groen Geel, uit een vrijebal scoorde Esmee de 10-8. Groengeel kwam vlak voor de rust weer terug met 10-9. In de rust wilde BEP wel een goede voorsprong. Gelukkig scoorde Jim van afstand de 11-9. Rust.

Vlak na rust viel de 11-10 voor Groengeel. BEP wilde die voorsprong vasthouden en moesten de goede kansen pakken, die kwamen er en uit een afstandsschot scoorde Jens de 12-10. Na een hele korte tijd scoorde Marit met een afstandsschot de 13-10. Groen Geel bleef op twee punten achter door een afstandsschot 13-11. De vakken werden gewisseld en uit een doorloopbal maakte Jens de 14-11. Groen Geel maakte een overtreding op BEP en er kwam een strafworp uit die Jens er inlegde 15-11. Groen Geel Probeert dichterbij BEP te komen een maakt de 15-12.

BEP kreeg weer een voorsprong van vier door een afstandsschot van Sem 16-12. Groen Geel probeert nog terug te komen en maakt de 16-13. BEP krijgt nog een strafworp mee die Jens er goed in legde 17-13. Tot het einde van de wedstrijd wordt er niet meer gescoord door beide ploegen.

BEP C1 wint na een lange tijd niks meer gewonnen te hebben met 17-13 van Groen Geel C1. Wie had dat gedacht. Super goed gedaan allemaal en de reserves Jeroen en Anabela ook heel erg bedankt.

Groetjes van Jens de Boer.