BEP E1 – Aurora E1

Afgelopen zaterdag mocht de E1 voor de tweede keer dit seizoen tegen Aurora spelen. Met jens in de ziekenboeg, waren we heel blij dat Bjorn met ons mee wilde doen. Zeker omdat de E2, na onze wedstrijd, zelf een belangrijke wedstrijd moest spelen. Klokslag 10 uur mochten ze beginnen. Na een paar minuten spelen was het al 2-0. Tygo met een mooi afstandsschot en Maurits met een doorloopbal. Na de 2-1 maakte Tygo opnieuw een schot van afstand, 3-1. Na het missen van een strafworp gaat het tempo omhoog en maken Tygo, Sophie en Maurits dat BEP met 6-1 voorstaat.

Het eerste kwart zit erop, Tygo en Sophie worden gewisseld voor Lieke en Bjorn. Lieke maakt eerst een doorloopbal, waarna Aurora er ook eentje ingegooid. Dan maken Bjorn, Maurits en Jinte ook even een punt. Met 10-2 gaan we de rust in.

Na de rust mag Bjorn zich gaan voorbereiden op de eigen wedstrijd en mag Jinte even kijken. Tygo en Sophie gaan er weer vol tegen aan. Lieke maakt drie keer een doorloopbal, maar ook Aurora mag twee keer scoren. Met 13-4 begint de E1 aan het laatste kwart. Lieke maakt een afstandsschot, 14-4 en Tygo gooit er een mooi kort balletje in. Het laatste schot van afstand dat erin gaat is van Lieke.

Met een stand van 16-5 hebben jullie heel goed gespeeld toppers! Volgende week even rust en daarna de topper tegen Groen-Geel. Zoals eerder aangegeven: u kunt tot woensdag bij de hoofdcoach een plaats reserveren in de bus. Bent u later dan kunt u natuurlijk op eigen gelegenheid komen kijken!
De coaches