Die Haghe D1-BEP D1

We kwamen aan in Den Haag. We gingen naar binnen en dachten…we raken vast de weg kwijt. Die sporthal was heel groot! Toen we de zaal gevonden hadden stonden we er versteld van hoe groot die was. Metershoge tribunes… Eigenlijk niet normaal! Toen begonnen we met de wedstrijd.

Eerst scoorde DH vijf keer. Toen Fabian 5-1 en Isis 5-2. Daarna Ramon 5-3. Nadat DH weer scoorde, maakte Jens 6-4. Daarna drie keer score voor DH 9-4. Yara maakte 9-5 en we gingen de rust in met 11-5 achterstand. RUST

11-6 Fabian en 11-7 Yara. DH liep uit naar 14-7. Toen kwam Lynn erin voor Rosa. DH scoorde weer twee keer. Kai verving Roan maar DH liep verder uit. Rosalie maakte nog een doelpunt 18-8. Uiteindelijk verloren we met 19-8. Kai bedankt voor het reserve staan en het invallen.
Groetjes van Isis.