BEP 5 – HBC 3

Ik ben maar weer eens aan de grote tafel gaan zitten, deze keer voor een wedstrijdverslag van BEP 5. Toch wil ik jullie enig nieuws uit de mooie Purmer niet onthouden.  De appel- en kersenboom moeten hoognodig gesnoeid worden zodat ze straks weer staan te pronken in de tuin. De tuin wordt dit jaar een dingetje want na veel twijfelen gaat de verbouwing dit voorjaar dan eindelijk gebeuren. Doppie is er ook nog steeds. Maar nadat er op Nieuwjaarsdag een vuurpijl dicht naast hem is ontploft hoort hij nu nagenoeg niets meer en weten we zeker dat hij niet komt als we hem roepen.  Verder alles rustig.

Vanmorgen op het fietsie naar de ‘Beuk’. HBC was al aanwezig en eigenlijk al klaar voor de wedstrijd. Het 5e druppelde binnen, maar iedereen was weer op tijd aanwezig. Enigszins krakkemikkig want ik hoorde wat kwalen langskomen; o.a rugklachten, hamstringpijntjes, grieperig, nekklachten en opvliegers wat me overigens niet verbaast, gegeven de gemiddelde leeftijd van dit team. 😜😜

De scheidsrechter was na een zware avond ook op tijd en klaar voor de wedstrijd, bedankt Erik. Tja en dan nog de wedstrijd, het wordt lastig om daar een duidelijk verhaal over te schrijven. Na een korte bespreking waren we het over de opstelling eens, twee heren en twee dames bij elkaar in het vak. Vier aanvallers en vier verdedigers.  Kan niet mis gaan zo. En inderdaad, het is goed gegaan.

We hebben meer gescoord dan HBC en hebben de wedstrijd gewonnen met 15-10. Op naar volgende week.  Nadat het 6e vandaag na overwinning kampioen geworden is, GEFELICITEERD, is het voor ons volgende week erop of eronder. We staan met 1 punt verschil voor in de poule op Apollo 3 waar we a.s. zondag tegen spelen om 11.00 uur in de ‘Beuk’.  Dus als u even tijd heeft bent u van harte welkom. Wij gaan ons in ieder geval deze week op ons eigen manier voorbereiden op deze spannende wedstrijd.

Groetjes van Ans