BEP D3 – APOLLO D2

De spelers van BEP D3 gaan hun laatste zaalwedstijd spelen. Een spannende wedstrijd want als ze gelijk spelen of winnen worden ze kampioen.  Alle spelers zijn van de partij: Michelle, Lieske, Felien, Christa, Bente, Sophie, Nils, Sam, Fabian en Christiaan. Verena, Bodyn en Isabel, de trainsters staan langs de lij. En de tribune zit vol met publiek. Iedereen is er klaar voor.

De eerste helft is blijft het scorebord lang op 0-0. En dat is spannend. De bal gaat veel heen en weer en er zijn veel kansen, maar er wordt niet gescoord. Gelukkig scoort Christiaan vlak voor de rust 1-0. Heel fijn dat we van de 0 af zijn. Dan is het rust.

Weer gaat de bal heen en weer, met mooie kansen. Lieske scoort 2-0 met een mooie bal. Daarna scoort ook Apollo 2-1. Na een overtreding van Apollo mag BEP een strafworp nemen en scoort Sophie 3-1. Mooi die voorsprong. Apollo maak nog 3-2. Maar dan kunnen we met z’n allen aftellen en BEP heeft de wedstrijd gewonnen!

Ze zijn kampioen en krijgen een groot applaus van het publiek.  Wat zijn de spelers blij! Met z’n allen gaan ze naar de hal en krijgen van de voorzitter een mooie medaille en een vrolijke bos tulpen. Daarna nog samen een taartje eten en champagne drinken om de overwinning te vieren! Gefeliciteerd allemaal!

Met vriendelijke groet,  Ella Visserman