KZ C1 – BEP C1

Na een gezellig avondje schaatsen staan we nu alweer bij KZ voor onze laatste wedstrijd in de zaal.  Eerste helft: Na 17 minuten kwam het eerste doelpunt 1-0 gevolgd door de 2-0. Een vrije bal voor BEP en Esmee scoort 2-1. Er wordt niet veel gescoord maar het is een superleuke snelle eerste helft waar KZ en BEP goed aan elkaar gewaagd zijn. Dan 3-1. Een afstandsschot door Marit die net de korf weer uit rolt. Een strafworp die Jim niet  weet te benutten. Best wat kansen maar de bal wil er niet in. Dan maakt KZ de 4-1 en 5-1.  BEP krijgt weer een strafworp die Jens mooi scoort 5-2.

Tweede helft: KZ scoort 6-2. Marit maakt dmv een doorloopbal de 6-3. KZ maakt 7-3. Jens scoort met een doorloopbal de 7-4. KZ maakt 8-4. Marit scoort met een mooi afstandsschot 8-5.  KZ scoort twee keer, stand 10-5. Jens scoort 10-6. Dan krijgen we helaas drie doelpunten tegen 13-6. Jens sluit de wedstrijd af met een mooi afstandsschot, eindstand 13-7.

Bente, Marlou en Jeroen bedankt voor het reserve zitten en meespelen.  Het was een leuk maar pittig zaalseizoen, nu weer lekker naar buiten!

Groetjes Jim