Er is een tijd van komen en ……..

Een oud gezegde, maar oh zo waar. En voor ons, twee oude, grijze mannetjes, is de tijd nu daar. Vanaf het begin dat er in de Beukenkamp entree werd geheven zaten wij bij de kassa. Wij vormden een vast koppel. Al die jaren hebben wij geprobeerd de verenigingskas een beetje te spekken. Het werd ons niet altijd in dank afgenomen, er werd weleens gemopperd, we waren te duur, enz. enz. Maar één ding: we deden het voor de club, onze club, waaraan we graag een steentje wilden bijdragen.

Het was ook vaak heel gezellig werk, een praatje hier, een geintje daar en veel mensen zagen wij langs komen. We zagen promoties, degradaties, goede wedstrijden, slechte wedstrijden, vrolijke supporters, teleurgestelde supporters, goede en slechte scheidsrechters, alles maakten wij van dichtbij mee.

We hebben het met veel plezier gedaan, maar nu gaan we vanaf de tribune de wedstrijden volgen met al dan niet deskundig commentaar.

Verrast waren we door de vele leuke reacties bij ons afscheid. De bloemen, de leuke en lekkere attenties en de vele vriendelijke woorden. Bedankt daarvoor. Onze taak zit er nu op, wij wensen onze opvolgers veel succes!

Nelis en Ed