‘Heel BEP Bakt’-winnaar: Koen

Na oproepen in ons (digitaal) clubblad nog één poging via facebook gedaan…en Camiel Schuitemaker reageerde direct enthousiast. Hij heeft als manager bij TOKO JOYCE een heerlijke Indische  spekkoek geleverd voor de laatste zaalwedstrijd van BEP 1 van dit seizoen.  Door de verjaardag van zijn zoon Tom kon hij alleen niet zelf de spekkoek overhandigen aan de winnaar.

Het merendeel van de Beppers was over de uitslag van de wedstrijd positief gestemd en vulde een stand in met BEP 1 als winnaar. Er waren echter ook realisten die beide ploegen kennen en de tegenpartij durfden in te vullen als winnaar. Dit keer was Koen van Eyk het dichtst bij de uitslag.

Wie kent Koen niet? Opgegroeid op het korfbalveld, uitgegroeid tot TOP korfballer, altijd verdienstelijk als allround vrijwilliger, trainer, Feco-lid, lid van commissies, barkeeper, begeleider Woudenberg. Koen woont bijna op het BEP terrein. De spekkoek die hij heeft gewonnen is  vast voor of na zijn wedstrijd genuttigd. Gezellig met zijn ploeggenoten!

Tot volgend zaalseizoen….. Misschien wil iemand anders deze verloting van de taart dan doen?

Bedankt namens de FECO, groetjes Irma.