BEP C2-OKV C3

De uitslag was 9-3. We moesten vandaag gelukkig binnen ivm het koude weer tegen OKV. De indeling voor de 1ste helft was : aanval: Bente, Marlou, Tessa , Amr; verdediging: Kyan, Jente, Dion, Anabela; wissel: Anoek. De indeling voor de 2e helft was : aanval: Bente, Marlou, Anoek , Amr; verdediging: Kyan, Jente, Dion, Anabela; wissel: Tessa.

Marlou scoorde al snel 1-0 na 2 minuten. OKV scoorde 1-1 in de 20ste minuut met een doorloopbal. BEP scoorde via Dion 2-1 in de 16e minuut met een mooie vrije bal aangegeven door Kyan. Snel daarna scoorde Dion opnieuw met een mooi schot aangegeven door Annabel, 3-1. In de 14e minuut werd Annabel gewisseld door Anoek. Marlou scoorde via een strafworp snel daarna en het stond 4-1. OKV scoorde 4-2 via een afstandsschot in de 6e minuut gevolgd binnen enkele seconden door een mooi schot van Kyan, 5-2. Kyan scoorde al snel hierna de 6-2 die snel werd gevolgd door Bente met een afstandsschot, 7-2. Met deze stand gingen we ook de rust in.

In de 2e helft werd Tessa gewisseld met Anabela. OKV kwam fanatieker uit de rust en BEP ging juist wat minder agressief spelen. Hierdoor werd het een spannender 2e helft met veel kansen heen en weer. Pas in de 12e minuut scoorde OKV 7-3. Kyan en Dion creëerde veel kansen maar helaas geen score voor BEP. Toen in de in de 10e minuut Dion scoorde met een doorloopbal, 8-3. Anoek werd in de 8e minuut gewisseld door Tessa die meteen daarna via een stafworp de 9-3 scoorde. Eind stand 9-3.

Groetjes, Bente