BEP D1 – KZ D2

We beginnen de veldcompetitie met een thuiswedstrijd tegen het team van KZ dat we al kennen. Gelukkig begint de wedstrijd niet heel vroeg zodat iedereen goed wakker is.  We beginnen goed, het eerste punt is voor Ramon met een mooie bal uit de ruimte aangegeven door Yara, die er vervolgens zelf 3 op rij maakt. Daarna scoort KZ dan ook het eerste punt en zo staat het 4-1. Dan maakt Fabian met een afstandsschot de 5-1. Bep krijgt 2 strafworpen op rij die Yara er goed inlegt, 7-1. Fabian maakt nog een afstandsschot en zo staat het 8-1 bij de vakwissel. KZ weet 2x te scoren maar dan is Lynn er die de 9-3 maakt. Rust.

Met een goede voorsprong gaan we de tweede helft in. Na rust scoort KZ weer maar gelukkig scoort Yara de 9-5 via een mooie bal van Rosalie. Fabian schiet nog een keer van afstand, 10-5. Zowel Yara als KZ maken nog punten en zo staat het 11-7 bij de vakwissel. Ramon is dan helemaal wakker en maakt er 3 op rij, 14-7. KZ probeert het nog en maakt nog 1 punt in de eindfase.

BEP begint de veldcompetitie met een overwinning. Het was een mooie wedstrijd en iedereen heeft goed gespeeld! Volgende week naar Koog a/d Zaan en dan proberen we natuurlijk weer te winnen.

Groetjes van Fabian