BEP E2–Apollo E3

Vorige week nog kampioen in de zaal, deze week weer vol aan de bak in het nieuwe veldseizoen. Vandaag was dan ook gelijk de allereerste wedstrijd op het veld. We speelden tegen Apollo. Een bekend gezicht, in de zaal moesten we daar ook al tegen, alleen tegen de E2. Nu dus tegen de E3. Iedereen was er weer klaar voor. Echter, de temperatuur was nog wel even wennen. Vooral voor de supporters aan de zijlijn.

De eerste helft was begonnen, en die begon helemaal super. Alsof het weer een kampioenswedstrijd was. Bjorn legt er gelijk maar liefst vier in de korf. Zo……de toon is gezet. Om het feest nog compleet te maken, maakte iris nog de 5-0 en Björn meteen daar achteraan de 6-0. Ik moet je zeggen…….zo ga je lekker de rust in. Je zag Apollo kijken. Pffffffff dit kunnen we niet laten gebeuren.

Tweede helft heeft Apollo woord gehouden en kwamen met een geweldige tegenaanval. In de tweede helft maakte Apollo gewoon 4 punten. Tja……dan staat het gewoon weer 64. BEP moest op scherp blijven staan en mochten dus niet verslappen.  En op scherp blijven……….nou dat deed BEP echt in de derde helft. In deze helft maakt Bjorn nog een punt en Do maakte er zelfs twee.

Maar Apollo wist in deze helft ook nog zijn puntjes mee te pakken. De stand bij rust was nu 9-7 voor BEP. Voor het publiek was dit de eerste helft waarbij Apollo en BEP echt aan elkaar gewaagd waren. Fantastisch om te zien vanaf de zijlijn.  De coach Edwin zal wel in de laatste rust nog aan zijn toppers hebben gezegd dat ze dit vast moesten houden en het liefst natuurlijk nog een paar extra puntjes erbij moeten maken. De voorsprong groter maken op Apollo.

De vierde en laatste helft ging van start. Het ging net als de derde helft weer redelijk gelijk op. BEP maakte nog twee punten ( door Bjorn ) maar Apollo wist er ook nog twee in te leggen.

Wat een spannende wedstrijd. Eindstand is 12-9 voor BEP geworden. Zo…….die is weer binnen.

Als laatste wil ik ( namens de supporters langs de lijn ) graag nog even iedereen bedanken voor de keiharde inzet.

@ Coach Edwin : Wat een super begin heb je gemaakt met je team. Het staat als een huis.

@ Bjorn: potjandorie………het lijkt wel of je vliegt over het veld. Je zit overal tussen. Top.

@ Iris : Wat een inzicht heb je toch. En je pakt toch je puntjes mee. Trots.

@ Ruben: Wat ben jij een kei in het verdedigen zeg!!! De hele tijd die handen omhoog zodat ze niet kunnen scoren. Wauw.

@ Do : Zo iemand als jou kan het team goed gebruiken. Met je lengte zit je overal tussen en je ben top in die hoge ballen gooien.

@ Lenny : wat ben jij super snel zeg. Je knippert met je ogen en Lenny staat aan de andere kant van het veld. Je bent sneller dan de tegenstander.

@ Daan : Poeeeee. Wat een verre ballen kan jij gooien. Hoe verder de korf…….hoe makkelijker jij ze erin gooit.

@ Anne. Je was er deze wedstrijd niet bij, maar je hele team heeft je gemist hoor. Wat zo leuk is aan jou is dat je voor de tegenstander niet opvalt, en daardoor snoep jij toch je puntjes mee. Prachtig om te zien.

Zo zie je maar weer……..iedereen heeft zo zijn eigen kwaliteiten. Maar samen zijn jullie echt een super team. Jullie hebben elkaar nodig. Maar dat zit bij jullie wel goed. Op naar de volgende wedstrijd. Hopelijk is iedereen dan weer van de partij. LAAT HET VELDSEIZOEN MAAR KOMEN! Tot zaterdag.

Grt Iris en Jens Mulder