Trainingstijden & Indelingen Senioren Veld

Hierbij de indeling en trainingstijden van de seniorenteams. De trainingen van BEP 1 en BEP 2 zijn op dinsdag en donderdag, van 20.45 tot 22.30 uur. De training van BEP 3, 4 en 5 zijn op donderdag, van 20.45 tot 21.45 uur.

Teamindeling 2e helft veld Senioren

Selectie

Lonneke Hoogenhoud, Mark Brugman, Thalia Korff,  Pieter van Ee, Tessa Waterhout, Robert Oudejans, Bodyn de Heer, Thimo Zijdenbos, Jessie Putter, Max Waterhout,  Iris Effing, Jordy de Heer, Verena Jansen,  Aris de Heer, Isabel Heckman, Jeroen Boddeke, Lynn Hendriks,  Richard Spijker, Kai Hoogenhoud.

BEP 3

Britt Korff, Rick v.d. Bosch, Lisa Boddeke, Pascal v. Eijk, Jennifer Horn, Dennis Tesselaar, Tamara Tesselaar,  Jeroen Hoogendoorn, Danielle Slot, Youp Brugman.

BEP 4

Wendy van Klink,  Camiel Schuitemaker, Barbara van Diepen, Marco v. Veldhove, Nicole Platel, Erik Leemhuis, Nadine Fonck , Johan Wiggerink, Maaike Wester, Edwin Gruijs, Karin Wiggerink, Marcel Fonck.

BEP 5

Isabella Alfieri,  Richard Bende, Eugenie Betlem, Koen v. Eijk, Corina Hooijberg, Oscar ter Haak, Ellen Rouendaal,  Patrick Bakker, Franciska Staneke,  Berry Zwanenburg, Theo de Jager, Boris de Jager.