BEP A2-AW/DTV A2

Na in de zaal eerste klasse te hebben gespeeld, gaan we op het veld weer verder met onze competitie in de tweede klasse. In de zaal zijn we als team zijnde erg gegroeid, maar dit heeft hier helaas niet geresulteerd in een winst. Vol goede moed begonnen we aan onze wedstrijd met de opstelling als volgt: Aanval: Tobias, Jesper, Danya en Emma; Verdediging: Mika, Davey, Quinty en Puck.

Tobias maakte het eerste doelpunt uit een afstandsschot, maar al snel kregen we ook een afstandsschot tegen. Mika maakte hierna een doorloopbal, maar AW reageerde weer met een doelpunt. Tobias schoot hierna twee achterelkaar raak, waardoor we een kleine voorsprong opbouwden. We kregen er weer één tegen, maar hierna scoorde Quinty een afstandsschot, Jesper maakte twee doelpunten en Quinty scoorde daarna weer. We gingen uiteindelijk de rust in met 9-5.

In de tweede helft hebben we het heel lang dichtgehouden en we begonnen ook steeds verder uit te lopen. Quinty, Puck, Emma, Tobias en Mika scoorden allemaal achter elkaar. We kregen weer één doelpunt tegen, maar hierna scoorde Jesper weer een afstandsschot. Puck scoorde nog een korte kans, maar daarna kregen we een strafworp en een afstandsschot tegen. Later scoorde Puck nog twee doelpunten achter elkaar en we eindigden de wedstrijd met een ‘puntje voor Punt’. Eindstand: 19-10 en vol goede moed gaan we de rest van het veldseizoen in ! Jacky en Bart, bedankt voor het reserve zitten !

Groetjes, Emma