BEP E1 – KZ/Hiltex

Erg frisse maar mooie zonnige ochtend, zeker voor de tijd van het jaar wat koud, maar onze E1 gaat er voor. We beginnen en KZ gaat er vol in en valt direct flink aan en het staat al snel 0-1. We verdedigen goed maar dat levert een strafworp tegen op, die gelukkig wordt gemist. Sofie doet een doorloopbal maar mist. Daarna slaat KZ al snel terug en staat het inmiddels 0-4. het zit niet mee en we missen veel.

Het tempo bij KZ ligt een stuk hoger, en het lijkt alsof BEP nog niet wakker is, dat wordt ook beaamd door de mama’s en papa’s aan de kant. Maurits met een mooi afstandschot 1-4, we zijn van de nul af. Jinte probeert langs te komen voor doorlopers maar lukt net niet. KZ scoort flink en staat nu op 1-7. Een perfecte doorloopbal van Jens en 2-7! Jinte maakt een mooi strafworp 3-7, Tygo probeert nog zijn afstandschoten, maar ook hem zit het niet mee.

Het wordt 2-9 en volgende keer een ‘redbull’ maar???

Roger