MIA B1-BEP B1

Vandaag speelden wij onze eerste veldwedstrijd na de zaal. we moesten vroeg op want we speelden om 10 uur in Amersfoort. we hadden iets aan de vakken verander, de vakken zijn nu; in de eerste aanval: Sylvia, Loïs, Jari en Luke in de eerste verdediging: Floortje, Lotte, Tom en Mitchell.

We begonnen de wedstrijd goed maar de kansen vielen niet, dus kwam Mia op 1-0 voorsprong. gelukkig scoorde Luke een afstandsschot want ons gewoon weer op gelijke stand bracht. ook in dit vak hebben we veel kansen maar vallen ze nog niet. aan de andere kant vallen ze wel dus kwam Mia weer voor met 2-1. door een mooie aangeef van Tom scoort Lotte en korte kans. 2-2. nu gaan de kansen vallen en scoort Luke een doorloopbal, Loïs haar dame let niet op en Loïs maakt een omdraaibal. 2-4. Mia komt terug met 2 doelpunten en dat maakt de stand weer gelijk. 4-4. In onze aanval scoort Loïs een ver afstandsschot. maar ook scoort Mia weer. 5-5. In de onze aanval gaat het steeds beter lopen en zoeken we de goede kansen, Lotte scoort een doorloopbal. 5-6. Mia blijft lang bij en ook nu weer scoren ze de 6-6. Loïs haar dame is weer onoplettend als Loïs in de aangeef staat en scoort weer een omdraaibal. we krijgen een strafworp mee, Luke scoort. 6-8. Mitchell komt voor, Lotte maakt een doorloopbal. 6-9. we beginnen uit te lopen. de volgende aanval maakt Tom een mooi doelpunt achter de korf. 6-10. Mia scoort de 7-10. weer krijgen we een strafworp mee die wordt gescoord door Luke. 7-11. dit is ook meteen de ruststand.

We beginnen sterk de tweede helft. Lotte scoort een doorloopbal en Mitchell en wegtrekkansje achter de korf. 7-13. weer is het Loïs die scoort, deze keer 2 keer met een afstandsschot. Mia scoort ook. 8-15. Mitchell trekt weg achter de korf, Lotte gooit een lange bal en Mitchell maakt de kans af. 8-16. Mia met een doorloopbal, 9-16. Jari scoort door middel van een doorloopbal aangegeven door Sylvia. 9-17. Mitchell staat goed te schieten deze helft en scoort weer een afstandsschot. 9-18. Luke scoort van afstand. 10- 19. Mia scoort meteen die aanval daarna. 11-19. Floortje geeft een goede pass op Mitchell 11-20, en Lotte krijgt nog een strafworp, gescoord door Mitchell. 11-21. Mia scoort de laatste aanval nog. 12-21.

We waren erg blij weer een keer te winnen na het zware zaalseizoen! reserves heel erg bedankt voor het meegaan.

Groetjes, Lotte