Effe het spelregelbewijs halen!

De deadline komt steeds dichterbij. Waarom nog wachten? Als het goed is er deze week weer een mail bij jou binnengekomen, op het emailadres waarmee je bekend bent bij de club. Iedereen die zijn code nog niet heeft geactiveerd, heeft deze mail nogmaals gekregen. Vanaf 1 september is het voor senioren verplicht om dit bewijs te hebben om deel te kunnen nemen aan de competitie.

Ben je de inloggegevens kwijt, heb je ze nooit ontvangen of heb je vragen, laat het ons weten via src@kvbep.nl .

Heb je examenvrees? Of geen tijd? Of steeds vergeten? Dan is hier een geruststelling: Je kan niet zakken! Het duurt maar een kwartiertje! Doe het dan nu meteen! HAAL DAT SPELREGELBEWIJS! Jij ben toch niet de enige persoon, die het spelregelbewijs niet durft te halen?

Via : www.korfbalmasterz.nl

Ingangsdatum verplichting:

  • 1 september 2018 Senioren
  • 1 september 2019 Junioren
  • 1 september 2020 Aspiranten

Volg het goede voorbeeld van onderstaande leden en zorg dat je het bewijs ook snel haalt! Aris de Heer, Emma Bot, Bodijn de Heer, Sanita de Groot, Vèrena Janssen, Beau de Vries, Isabel Heckman, Eline Punt, Francisca Staneke, Niels Hoogendoorn, Tobias Punt, Robert Oudejans, Martin Slot, Yoram van de Boer, Wesley Waanders, Bart Olde Engberink, Wilma van Vuure-Neuteboom, Lynn Hendriks, Jeroen Boddeke, Jennifer Horn, Jordy Paehlig, Anouk Duijn, Denitia van der Woude, Tom, Schuitemaker, Camiel Schuitemaker, Wilma Marsman, Britt van Gent, Lotte Reus, Isabella Brouwer, Marcel Fonck, Maaike Wester, Ans Klebach, Jeroen Heckman, Marco van Veldhoven, Nadine Fonck, Ellen Rouendaal, Erik Leemhuis, Karin, Wiggerink-Werker, Barbara van Diepen, Wendy van Klink, Isabella Alfieri, Davey van Es, Kai Hoogenhoud en Deborah Waanders

Er kwam bij ons een vraag binnen of ouders van jeugdleden, of mensen die geen lid zijn van de KNKV, ook het spelregelbewijs kunnen halen. Dat is niet mogelijk, alleen leden die ook lid zijn van de KNKV kunnen het officiële spelregelbewijsexamen doen. Wat wel kan is via de site www.korfbalmasterz.nl het oefengedeelte doorlopen. Hier vindt je alle onderdelen van het spelregelbewijs inclusief allerlei oefentoetsen. Alleen het officiële examen ontbreekt. Net zo leuk en ook heel leerzaam!

Wij zijn blij als je het spelregelbewijs hebt gehaald. Het scheelt ons dan ook minder (vrijwilliger)tijd!

De Scheidsrechterscommissie.