BEP B1 – Groen Geel B2

We speelden vandaag thuis tegen Groen Geel B2. We kenden Groen Geel B2 al van het vorige veldseizoen waar we één wedstrijd van ze hadden gewonnen en één wedstrijd hadden verloren. De vakken waren hetzelfde als de wedstrijd daarvoor. In de 1e aanval: Luke, Jari, Sylvia en Loïs. In de 1e verdediging: Mitchell, Tom, Lotte en Floortje.

We begonnen de wedstrijd goed we hadden veel kansen en al snel scoorde Sylvia een korte kans 1-0. Vlak daarna kregen we een vrije bal mee die Jari mooi afmaakte 2-0. Ook in het andere vak liep het goed, Mitchell ving veel ballen af en scoorde daaruit ook de 3-0. Ook Lotte kwam er weer makkelijk langs en maakte 4-0 met een doorloopbal. Een tijdje werd er niet gescoord maar toen kreeg Loïs een strafworp mee die Luke scoorde 5-0. Meteen de aanval daarna maakte Sylvia 6-0 met een doorloopbal. Floortje schoot en Mitchell ving de bal en scoorde hem 7-0. Ook Tom ging nu mee scoren en maakte de 8-0 met een afstandsschot. Na twee wissels aan de kant van Groen Geel begonnen zij ook te scoren. En maakte 8-1 en 8-2. Nog net voor de rust scoorde Lotte nog een doorloopbal 9-2.

Groen Geel kwam een stuk sterker uit de rust dan dat ze de wedstrijd begonnen. We kwamen veel minder aan scoren toe maar we verdedigden ook goed waardoor Groen Geel het nog steeds moeilijk had met scoren. Na een lange aanval scoorde Tom een afstandsschot 10-2. We kregen een strafworp tegen die Groen Geel erin gooide 10-3. Jari scoorde een afstandsschot 11-3. En Lotte weer een doorloopbal 12-3. Ook Groen Geel scoorde er nu weer een paar wat de stand naar 12-6 bracht. De kansen waren er wel maar we gooiden ze er maar niet in. Uiteindelijk scoorde Mitchell toch de 13-6. Waarop Groen Geel weer reageerde met 13-7 en 13-8. Loïs maakte een doorloopbal 14-8. En Tom scoorde nog een afstandsschot 15-8. Groen Geel maakte 15-9.

Ondanks dat de 2e helft niet zo lekker verliep bleven we onze kansen zoeken. Robert gaf de opdracht om de afvang af te wisselen onder de paal. Hieruit scoorde Loïs een schot 16-9. Groen Geel sloot de wedstrijd af met nog een doelpunt 16-10. Dit was de eindstand.

Loïs.