BEP D1 – Blauw Wit D1

We begonnen deze wedstrijd tegen BW om 10 uur. Rosalie was niet lekker en was daardoor ook meteen reserve. De eerste aanval was Roan Ramon Isis en Lynn. Dit vak kreeg 12.5 minuut de tijd om aantevallen en dat benutten ze ook goed. Ramon 2x en Roan scoorden voor bEP en BW maakte er 2. Wisselen van functie, het tweede aanvalsvak bestond uit Jens fabian Rosa en Yara. Qua score deden ze beter dan het eerste aanvalsvak want ze maakten er 4. Jens en Yara 3x. Verdedigend deden we het wel beter want we lieten er maar 1 door en we gingen rusten met 7-3.

Na de rust gingen we vrolijk verder met goed korfbal. Zowel BW als BEP scoorden allebei 2 goals dus de functie wissel was met een stand van 9-5 ( Ramon 2x). Na de wissel scoorde onze tweede aanval er lekker op los ( fabian 3x Rosa en Jens ) en bw maakte en maar 3. Ook deze wedstrijd werd door ons weer gewonnen met een mooie 15-8 overwinning.

Tot volgende week

Groetjes Lynn