BEP E2 – WWSV E2

Bert-Jan voerde vorige week met zijn leuke verslag de druk al lekker op, maar hierbij dan ons verslag van de wedstrijd van de E2 tegen WWSV. Een tegenstander die we nog kennen uit de zaal, zeker geen ‘makkie’ dus onze kanjers stonden weer scherp aan de start. Dat gold op hetzelfde moment ook voor ene Max Verstappen dus de eerste 5 minuten misten we wat toeschouwers. Die voegden zich echter al snel langs de lijn om het team aan te moedigen.

Anne, Daan, Do en Ruben begonnen de wedstrijd en er werd vooral veel verdedigd. Ook heel belangrijk! Gelukkig kwamen er een paar goede kansen voor ons die werden benut door mooi samen te spelen. Daan maakte 1-0 en Do maakte 2-0. Daarna waren Bjorn, Iris, Anne en Ruben aan de beurt. Wederom goed verdedigen en hier blijkt maar weer hoe belangrijk afvangen is: we raakten de bal af en toe kwijt na een gemist schot. WWSV was ook wakker en zij maakten de 2-1 en 2-2.

Bjorn greep zijn kans en maakte 3-2, waarna WWSV de ruststand op 3-3 zette. Na de tactische bespreking van onze coach én de limonade waren Do, Lenny, Ruben en Bjorn klaar om de voorsprong te pakken. WWSV had onze tactiek echter een beetje afgeluisterd en zij maakten 3-4 en toen 3-5. Dat konden we niet laten gebeuren en gelukkig viel de 4-5 wel onze kant op. Het laatste kwart deden Bjorn, Iris, Daan en Do erg hun best om de punten in Purmerend te houden. Daan maakte gelijk met 5-5 en Bjorn schoot heel mooi de 6-5 in. We konden het balbezit niet zo lang vasthouden en WWSV maakte 6-6. Toen zat de tijd er op!

Een spannende wedstrijd, de teams zijn tot nu toe erg aan elkaar gewaagd in de competitie. We wedden nog maar niet op de uitslagen van de rest van het seizoen, want ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat pouletjes maken met Elsa levensgevaarlijk kan zijn. Veel succes volgende week, Lenny is er dan niet, maar we sturen positieve vibes jullie kant op tijdens de wedstrijd.

Groetjes! Karin Horstman