DSO F2 – BEP F2

Lauren vierde vandaag haar verjaardag en kon hierdoor niet aanwezig zijn om te coachen. Wij zijn een beginnend team en vorige week hadden wij onze allereerste korfbalwedstrijd verloren. Zouden wij vandaag tijdens het verjaardagsfeestje van Lauren voor een speciale verrassing kunnen zorgen?

De bal was net uitgenomen door DSO en direct onderschept door BEP, waardoor Laurens in de eerste minuut kon scoren met een afstandsschot (0-1). Vervolgens scoorde Laurens nog 2 doelpunten (0-3). En ja, daar kwam ook een doelpuntje van Anouk (0-4). Toen volgde Laurens weer met twee treffers (0-6).

In de tweede periode was het de beurt aan Caitlyn. Zij deed Laurens na en scoorde ook een doelpunt (0-7). Vervolgens scoorde Caitlyn er nog eentje (0-8). Toen kreeg het team de opdracht om Quinty te laten scoren en dat lukte (0-9). Vervolgens scoorde Laurens (0-10) en heel snel volgde Anouk met een bal vanaf achter de korf (0-11).

Na de rust scoorde Laurens van onder de korf (0-12) en ook Caitlyn scoorde (0-13), waarna het weer de beurt was aan Laurens (0-14). En daar kwam een treffer van Anouk bij (0-15) en nog eentje van Anouk zonder de korf te raken (0-16).

In de vierde periode was het de beurt aan Thomas, want die had vandaag nog niet gescoord. En inderdaad ook Thomas scoorde (0-17). En er ging nog een balletje in van Caitlyn (0-18). Er werd een bal onderschept en direct naar Thomas gegooid die vrij onder de korf stond (0-19). Ten slotte scoorde Quinty (20-0).

0-20 was de eindstand en na afloop hebben we een klein feestje in de kantine gevierd met limonade en chips. Wij hadden graag naar het feestje van Lauren gegaan maar wij weten niet waar zij woont.

De tegenpartij was onder de indruk en kon niet geloven dat dit pas onze tweede wedstrijd ooit was. Wij hebben nu heel veel gescoord. Wij kunnen allemaal heel goed doelpunten maken en iedereen heeft er minimaal 2 gescoord. BEP 1 over 12 jaar zijn wij ook zover. Wij komen eraan!!!!!!!!!

Eindstand: 0-20

Strafworpen:

0-1 Laurens

1-1 DSO dame

1-2 Caitlyn.

Laurens.