Groen Geel E1 – BEP E1

Na 2 kansloze nederlagen tegen KZ moesten we afgelopen zaterdag tegen Groen Geel E1 spelen. Normaal gesproken een tegenstander die ook te sterk is voor ons, maar Groen Geel heeft een aantal spelers vervroegd over laten gaan naar de D’s. We waren dus  benieuwd naar hoe sterk deze E1 van Groen Geel zou zijn.

Onze jongens en meiden waren er in ieder geval op gebrand een goed resultaat neer te zetten. Zeker omdat de afgelopen 2 wedstrijden tegen KZ ons eigen spel slap en niet goed was. Al snel in de wedstrijd was al duidelijk dat deze tegenstander door onze E1 verslagen moest kunnen worden. Het krachtsverschil was duidelijk, maar je moet het nog wel laten zien de hele wedstrijd!! Dit hebben onze toppers in spe zaterdag gedaan!! Uiteindelijk werd Groen Geel verslagen met 13-4.

De toeschouwers hebben allerlei soorten mooi doelpunten gezien: Afstandschoten, doorloopballen, strafworpen, doelpunten vanuit de snelle break met mooie passes, maar ook kleine kansjes van dichtbij de korf na goed afvangen van de bal. Met een beetje meer geluk en rust hadden we er volgens mij nog wel meer kunnen maken!

Doelpuntenmakers deze wedstrijd waren Jens (3x), Sofie (2x), Tygo (4x), Maurits (3x) en 1 doelpunt door ? Ook de strafworpen hebben we gewonnen met 8-4. Iedereen heeft in ieder geval één strafworp raak geschoten! Jinte was de enige die met de strafworpen 100% heeft gescoord!

Volgende week Apollo. Als we met dezelfde inzet en instelling spelen als afgelopen zaterdag dan hebben we zeker kans om deze wedstrijd ook te winnen! Ik kom in ieder geval weer kijken!

1 van jullie supporters.