Purmer B1 – BEP B3

Aanval Dominique, Jasper,Jessie en Belana. Verdediging Louise, Monique, Marijn en Luca. Langs de kant Lucas.

De Purmer begint snel 1-0, maar ook 2-0. Een Doorloopbal van Monique laat ons weer meedoen 2-1. Een Strafworp van de Purmer gaat gelukkig mis. Een Wissel Luca voor Lucas. Helaas maakt de Purmer wel 3-1. Gelukkig maakt Belana de 3-2. Maar de Purmer maakt alweer 4-2. Daar komt Monique en maakt snel de 4-3. En daar is zelfs al de 4-4 van Monique. Maar de Purmer maar direct de 5-4.

Er is weer een wissel, Luca komt voor Jessie. Luca krijgt een strafworp mee maar helaas. Een aantal schoten gaat mis. Het wordt nu spannender maar Belana maakt gelukkig de 5-5. De wedstrijd gaat alle kanten op maar een aantal aanvallen scoort Louise een prachtig afstandsschot 5-6. Nog een mooie aanval maar daar is het rust signaal.

We beginnen weer. In een van de eerste aanvallen gooit Lucas de 5-7 erin. Al giechelend gooit Dominique de 5-8 erin. De Purmer doet mee en maakt de 6-8. De aanvallen zijn aan beide kanten maar Monique maakt de 6-9. Er zijn weer vele aanvallen en missers maar ineens scoort Lucas de 6-10. En daar is het eindsignaal een mooie winst. Een lekkere wedstrijd.

Verslag gemaakt door Belana van der Woude B3