Inschrijving Woudenberg 2018 (update 22-04-2018)

We gaan binnenkort weer op Pinksterkamp. En wel van 19 t/m 21 mei 2018. Dit kamp is bedoeld voor kinderen uit de F’jes t/m de B’s ( eventueel A’s, welke nog de leeftijd hebben van een B-aspirant, dit graag wel in overleg met de FeCo). We hebben er in ieder geval veel zin in en mocht jij nu hier ook zin in hebben dan kun jij je opgeven via het onderstaande strookje.  Inmiddels hebben zich al 70 kinderen opgegeven! Je kunt het strookje samen met het inschrijfgeld van € 45,00 (tot uiterlijk 30 april 2018, of zoveel eerder als we bij de 80 deelnemers zijn) inleveren bij de volgende adressen:

  • Jeroen Boddeke Zambezilaan 300  Weidevenne/ Purmerend
  • Nick Lof Purmerenderweg 75   Zuidoostbeemster
  • Irma Hendriks Meerland 37   Purmer Zuid/ Purmerend

Opgaven tot nu toe (in een periode van anderhalve week):

Max de Boer, Sam de Boer, Timo de Boer, Anais Bouman, Pascal Bouman Ivar Doedse, Eline Punt, Iris Mulder, Sofie Gelens, Krista Schreuders Sara Gelens, Pauline Blok, Tom Schuitemaker, Lynn Schuitemaker, Yara van Ewijk Lotte Mulder, Luuk Herle, Britt van Gent, Marlou Gruijs, Bjorn Gruijs Lenny Woudt, Mijntje Vijge, Lieske Vijge, Jens de Boer, Jill Kraakman Quinty de Vries, Ruben Muis, Lotte Reus, Quinty Nije, Roan Barends Jinte Barends, Bente ter Haak, Sofie Terwisscha van Scheltinga, Anne Leijsen, Jari Leemhuis Rosa Leemhuis, Jente van Dijk, Wim van Dam, Jens Ekels, Julia Ekels Silvia de Rijk, Alexander Bourre, Felien Schouten, Jim van Wijnen, Sara Matti Michelle Bruitzman, Tygo Oudejans, Daan Plankman, Do Bakker, Isabel Luyten Esmee Wagenaar, Matit Wiggerink, Lieke Wiggerink, Sjors Elzinga, Luuk van Noorden Sem van Noorden, Kay van Noorden, Monique Nijzink, Jens van Eerden, Anouk van Eerden Jacky Berger, Bart OldeEngberink, Anabel Staneke, Fabian Bourre, Lois Schorn Zoe Bolte, Jayden den Hartog, Dylan den Hartog, Jeroen Heckman,Floortje Spoelstra Jens Mesman, Dion Slokker, Mitchel Eggers, Mitchel Versluis, Maurits Nibbering Laurens Nibbering, Fabian Ferkadu, Isis Horn, Marijn Helmer

Jullie hebben nog maximaal 1 week de tijd op je op te geven! Er is dus plek voor maximaal 80 kinderen! Mochten er vragen zijn dan kunt u ons op het veld aanspreken, mailen naar de FeCo mag ook: fecobep@hotmail.com .

 

Ik geef me op voor Woudenberg 2018 en ik lever dit strookje, samen met € 45,00, in een envelop bij de bovenstaande inleveradressen

Naam: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Team: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Adres: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Telefoonnummer voor  NOOD gevallen: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

In het bezit van een A diploma                 : ja /nee

Bijzonderheden (als allergie, enz): _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _