Antilopen B1 – BEP B1

Aanval: Mitchell, Tom, Lotte en Floortje Verdediging: Luke, Jari, Sylvia en Loïs We hadden de wedstrijd tegen Antilopen die ook alles had gewonnen, net zoals ons. We hadden dan ook in de voorbespreking afgesproken om al meteen goed van start te gaan. Lotte had een goede actie, waar een vrijebal uit kwam, 0-1. Mitchell had een mooie kans die hij ook afmaakte en dat was dan ook de 0-2. Antilopen had de kans om terug te komen met een strafworp maar die misten ze. Antilopen maakten wel een doelpunt maar Luke scoorde hem ook meteen, 1-3. Antilopen kwam terug en het werd 2-3. Lotte met de 2-4 en Jari met een afstandsschot de 2-5. We hadden met trainen deze week heel erg op afstand schieten getraind, dat zag je terug in de wedstrijd. Sylvia met een schotje achter de paal de 2-6. Antilopen kwam weer terug en maakten de 5-6, we hadden al 15 minuten gespeeld. Antilopen misten weer een strafworp, Jari profiteerde daarvan met een mooie actie en maakte de 5-7. Floortje en Lotte hadden een mooie actie en daar scoorde Floortje uit met een afstandsschot, 5-8. Mitchell 5-9 op afstand en Jari de 5-10, ook met een afstandsschot. Luke met een mooi afstandsschot de 5-11. Antilopen blijft heel lang hangen op de 5, maar wij scoren door. Mitchell de 5-12. Lotte kwam er heel snel langs en maakte voor de pauze nog even de 5-13.

In de pauze kregen we te horen dat we er natuurlijk nog niet waren, maar dat we ook gewoon moesten blijven scoren! Dat deden we dan ook. Sylvia met een hele mooie actie, eerst een afstandsschot maar die kwam tegen de korf aan, maar omdat Sylvia achter haar eigen bal aanging kon ze hem afmaken met een doorloopbal. 5-14. Jari ging snel naar binnen waardoor Luke helemaal vrij stond, hij maakte die af. 5-15. Floortje maakte 2 keer achter elkaar een afstandsschot, 5-16 en 5-17. Sylvia met een doorloopbal 5-18. Antilopen die maakten nog even de 6-18. Lotte een doorloopbal, 6-19 en Floortje op afstand de 6-20. Luke 6-21 en met een doorloopbal de 6-22.

Tom, Loïs, Luke en Floortje eruit voor Jens, Mijntje, Sem en Yara, zij mochten nog 6 minuten erin! Antilopen scoort nog de 7-22. Lotte nog een doorloopbal de 7-23. Antilopen 8-23, 9-23 en 10-23. Mitchell nog een mooi afstandsschotje en maakte de eindstand op 10-24.

Dit was een mooie wedstrijd, we staan nu boven aan en dit willen we gaan volhouden! Bedankt reserves, leuk dat jullie ook nog eventjes hebben kunnen spelen!

Floortje