BEP B3 – RODA B1

In de aanval beginnen Jasper, Jessie, Esmee en Belana In de verdediging Marijn met Lucam’n, Monique en Louise. Op de reserve bank beginnen Dominique en Lucas De score begint bij Blauw wit 0-1 en al snel ook maakt Blauw wit 0-2 Gelukkig komt Marijn met doorloopbal en maakt de 2-2. Helaas komt blauwwit terug met de 1-3. Er wordt gewisseld, Lucas voor Marijn en Dominique voor Louise. Er volgt een lange aanval met vele schoten maar Jasper maakt de 2-3. Er is weer een wissel Louise voor Belana en Marijn voor Jadper Daar klinkt het rust signaal.

We beginnen rustig en mooie aanvallen maar helaas maakt blauwwit de 2-4. Wij doen nog een wissel: Belana voor Monique en Jesper voor Luca. Daar scoort Lucas op afstand de 3-4. De score blijft heel lang hetzelfde. We wisselen Esmee voor Monique en Luca voor Jessie. Er zijn vele schoten en lange aanvallen maar Er komt een strafworp voor blauwwit en die scoort de 3-5.

Daar is het eindsignaal, het blijft 3-5

Belana vd Woude