Van de Voorzitter

We hebben de laatste weken veel gevierd, maar ook herdacht. Het ligt dicht bij elkaar maar beide zo vreselijk belangrijk! Wel verwarrend hoor die mei-vakantie, 1 week, 2 weken, geen weken en dit wordt ook nog eens verdeeld in 3 weken. Snappen jullie het nog?

Ik weet wel dat onze club de afgelopen week midden in de vakantie modus zat. Dit weekend waren er geen wedstrijden, wel trainingen en het komend weekend is er weer volle bak! De selectie ging het vorig weekend naar het mooi Den Haag om bij Die Haghe puntjes af te snoepen. Bij 2 lukte dit wel, het eerste moest de punten in Den Haag achter laten. Maar er waren meer Beppers. Om 11.00 uur speelden onze C1 hun wedstrijd op het Haagse veld. Zij verloren dat was geen schande want Die Haghe draait boven in mee en dan is het top als je het ze toch nog moeilijk weet te maken. Zij bleven wachten.

Samen met een paar enthousiaste moeders keek een deel van de C1 naar de wedstrijden van onze selectie. In de kou met soms regen waren ze trouw, toppers! Het venijn zit in de staart van de competitie. Niets is nog zeker bij de selectie voor zowel 1 als 2. Dit weekend kunnen er aan de Flevostraat belangrijke stappen worden gezet zodat de laatste 2 wedstrijden relaxed aangevlogen kunnen worden.

Zijn er ook nog kampioenen in aantocht? Jazeker, de B1 strijdt mee om de titel, deze is bijna in zicht en als dat lukt dan komt er een NK. Hoe leuk is dat voor deze toppers! De D1 is kampioen, zonder zelf te spelen hebben zij dit binnen gehaald. Nu komen deze kanjers pas weer 26 mei in actie dat is jammer dat jullie zo lang moeten wachten op de huldiging maar we zullen er een extra groot feest van maken en voor nu GEFELICITEERD! Hoe gaat het verder met onze jeugd? Nou niet heel verkeerd, het wisselt wel van nog volop in de race voor het kampioenschap, degradatie en alles wat er tussen zit. De A1 en A2 staan op een prima 2e plek, A3 heeft het lastig nog geen punten gehaald maar geeft het niet op de eerste punten liggen op de loer. De B1 en B2 staan fier aan kop en de B3 moet nog even de laatste wedstrijden alle zeilen bij zetten.

Onze C’tjes hebben het lastig maar blijven ervoor gaan en dat is de juiste instelling! Voor de D2 en D3 geldt hetzelfde blijf ervoor gaan, hou plezier en dan komen de resultaten zeker goed! De allerkleinsten, de E’s en F’s, draaien keurig mee.

Nog een paar speelrondes en dan zit de competitie er weer op. Kunnen we gaan genieten van een welverdiende vakantie. Nou niet helemaal wan BEP zou BEP niet zijn als we ook na het seizoen nog bol staan van de activiteiten: Woudenberg, TETT, en vele zullen deze periode gebruiken om hun spelregelbewijs te halen want voor je het weet is het september en dan kan je je hobby niet uitoefenen omdat je de spelregels niet kan bewijzen. Blijf scherp en ga ermee aan de slag!

We kennen het spreekwoord: De laatste loodjes wegen het zwaarst en om maar even af te sluiten in de spreekwoordelijke taal: klopt dit als een bus. We gaan nog even door want dit is het moment dat we de touwtjes voor het volgende seizoen aan elkaar moeten knopen. Wie gaat in welke ploeg spelen en wie gaat welke ploeg coachen. Ieder jaar weer een hele opgave om dit verhaal rond te breien. Voor zowel de TC als de JC een zware klus die zij niet zonder jullie kunnen. Volgend jaar staan we allemaal weer in het veld maar dit lukt niet zonder dat wij ons allemaal realiseren dat we het samen moeten doen.

Ik zeg als afsluiter dan toch maar even: Vele handen maken licht werk of alles zelf doen is optellen, samenwerken is vermenigvuldigen.

Oké de laatste dan: Waarom Moeilijk Doen, Als Het Samen Kan ?

Loes(je).