BEP F2 – Purmer F1

(NAGEKOMEN VERSLAG 21-04-2018) Het zonnetje schijnt lekker. Na vorige week hopen we vandaag thuis ook met winst te eindigen, de F2 heeft er zin in. Het is toch wennen voor ze, ze moeten er even inkomen. Laurens maakt naar een paar minuten al het eerste doelpunt. Ze zijn aan elkaar gewaagd. Anouk maakt de 2-0 voor BEP. Kort na de rust komt er een tegen doelpunt, het staat 2-1.

Maar Katelyn maakt vlak na dit doelpunt namens BEP de 3-1. Maar Purmer komt met de 3-2 en 3-3 weer terug. Er wordt nogmaals gescoord door Purmer, BEP staat achter met 3-4.

Even lekker een limonade in de rust, ze kunnen er weer tegen aan. Anouk maakt een doelpunt 4-4, ze komen weer gelijk te staan. Purmer maakt 2 doelpunten 4-6. Anouk zorgt ervoor dat Bep weer een beetje dichter bij komt, ze scoort, het is 5-6.

Het is weer tijd voor een korte break. De laatste break is voorbij. Heel veel kansen maar helaas geen doelpunten meer. Het was een spannende wedstrijd maar helaas verloren met 5-6.

Groeten Melissa Nije- Biemans Moeder Quinty