Die Haghe C1 – BEP C1

Wij moesten zaterdag lekker vroeg opstaan want we moesten om 10:30 in Den Haag spelen. Het zou een lastige wedstrijd worden maar we gingen het beste laten zien. Marit was er niet dus speelde Yara Brouwer in haar plaats.

We begonnen al goed met 1-0 door Esmee. Die Haghe maakte de 1-1, 2-1 en 3-1. Esmee maakte toen nog de 3-2 en zo gingen we de rust in. Dat was al een hele goede stand tegen de koploper! Na de rust kreeg Die Haghe een strafworp mee die ze scoorden 4-2 en daarna maakte ze ook de 5-2. Jim maakte toen de 5-3. Die Haghe maakte de 6-3 en de 7-3. Jim scoorde weer, 7-4. Die Haghe maakte de 8-4 en 9-4. Dion maakte nog de 9-5 en Die Haghe de 10-5.

Floortje kwam er nog in voor Yara ( van Ewijk) en Isis voor andere Yara ( Brouwer) en Jens heeft ook nog de laatste minuten gespeeld. Alle invallers heel erg bedankt!

Groetjes Mijntje