Op naar Woudenberg!

Zaterdag 19 t/m maandag 21 mei 2018 gaan we weer naar Woudenberg, op Pinksterkamp! Met 80 jeugdleden en 22 begeleiders! Volle bak dus. De volgende kinderen hebben zich opgegeven:

Max de Boer – Anaïs Bouman – Pascal Bouwman – Tom Schuitemaker – Lotte Reus – Jari Leemhuis – Sylvia de Rijk- Luke van Noorden – Mitchell Versluis – Floortje Spoelstra – Loïs Schorn – Quinty de Vries – Ivar Doedse – Eline Punt – Pauline Blok – Britt van Gent – Alexander Bourre – Jacky Berger – Bart Olde Engberink – Jeroen Heckman – Mitchel Eggers – Marijn Helmer – Yara van Ewijk- Mijntje Vijge – Jens de Boer – Esmee Wagenaar – Sem van Noorden – Jim van Wijnen – Marit Wiggerink – Dion Slokker – Timo de Boer – Marlou Gruijs – Jente van Dijk – Anouk van Eerde – Anabela Staneke – Marit ter Haak – Isis Horn – Roan Barends – Lynn Schuitemaker – Rosa Leemhuis – Jens van Eerde – Fabian Bourre – Lote Mulder – Luuk Herle – Wim van Dam – Julia Ekels – Sara Matti – Isabel Luyten – Jens Mesman – Jayden den Hartog – Sam de Boer – Sofie Gelens – Krista Schreuders – Lieske Vijge – Bente ter Haak – Felien Schouten – Michelle Bruitzman – Kay van Noorden – Fabian Fekadu – Jinte Barends – Jens Ekels – Tygo Oudejans – Lieke Wiggerink – Maurits Nibbering – Iris Mulder – Björn Gruijs – Lenny Woudt – Ruben Muis – Sofie Terwisscha van Scheltinga – Sofie Scheltinga – Anne Leijsen – Daan Plankman – Do Bakker – Sjors Elzinga – Jill Kraakman – Sara Gelens – Zoë Bolte – Dylan den Hartog – Quinty Nije – Laurens Nibbering – Nils Bijster.

Tijden:

We verzamelen zaterdag 19 mei om 09.30 uur bij het clubhuis. Om 10.00 uur vertrekt de bus naar Woudenberg. Maandag 21 mei zullen wij rond 16.30 uur weer terug zijn bij het clubhuis. Mochten er nog vragen zijn van de ouders, tijdens het kamp of nu in de week ervoor, dan kunt u bellen met Nick Lof op 06-43090209,  of mailen naar fecobep@hotmail.com

Wij hebben er in ieder geval veel zin in! Dit jaar zijn wij ook weer te volgen via Facebook onder de naam: Woudenberg Pinksterkamp (besloten groep, aanmelden om het te kunnen volgen).

Begeleiding:

De Woudenberg leiding 2018: Jeroen Boddeke – Tim Jansen – Koen van Eijk – Irma Hendriks – Inge Stam – Marcha van Noorden – Aris de Heer – Reinoud ter Haak – Camiel Schuitemaker – Bodyn de Heer – Isabella Alfieri – Johan Wiggerink – Mark Brugman – Thalia Korff – Kim van der Molen – Lonneke Hoogenhoud – Tess Hendriks – Tessa Waterhout – Arnout van Noorden – Peter Oudejans – Nick Lof – Pieter van Ee.

Paklijst Woudenberg:

Kleding voor 2 dagen, toiletartikelen, tandenborstel HOESLAKEN (er zijn tegenwoordig bedden, dus geen luchtbed nodig!), ondergoed, sokken, tandpasta, lange broek(en), kam, slaapzak/deken, trainingsbroek, borstel, hoofdkussen, korte broek(en, shampoo, zaklamp, t-shirts, doucheschuim, een spelletje of boek, warme trui(en), handdoeken, € 0,50 muntjes (voor de douche), regenjas, washand, sportschoenen, badlaken, slippers, zonnebrand, pyama, zwemkleding en lunchpakket voor zaterdagmiddag!

VERGEET HET HOESLAKEN NIET IPV LUCHTBED!!

Sponsoring Woudenberg:

Voor het korfbalkamp ‘Woudenberg’ is er de mogelijkheid om producten te sponseren. In het clubgebouw, op de deur naar kantine, hangen lijsten met producten die u kunt sponseren. Indien u al op de lijst iets heeft ingevuld kunt dit melden via WhatsApp aan: Irma Hendriks 06-43 18 47 76. Zij stuurt u dan een ‘Tikkie betaalverzoek’ zodat u het bedrag makkelijk kunt overmaken. Indien u nog een gaatje ziet op de lijst, kunt u die nog vullen om een bijdrage te leveren. Wij danken u voor uw bijdragen.

Bagageruimte:

De bagageruimte is beperkt. Pak dus slim in! Enkele tips:

  • – Pak de grootste sporttas of koffer die je kunt vinden;
  • – Vouw je kleren zo klein mogelijk op of nog beter rol je kleding op;
  • – Stapel nu je kleding in de tas;
  • – Gebruik je sokken en onderbroeken om de “gaten” te vullen;
  • – Stop je toilettas in een zijvak, zodat het niet kan lekken op je kleding;
  • – Neem je hoofdkussen mee de bus in (dan kan je onderweg nog lekker slapen);
  • – Rol je slaapzak zo klein mogelijk op en stop deze in een hoes of bindt er een touwtje om;

Zet op al je bagage je naam!!!